flagflag

Iskenderun Logistics and Shipping

İskenderun lojistik firmaları, İskenderun ilinde yer alan ve lojistik hizmetlerini sunan şirketlerdir. İskenderun, Türkiye'nin en önemli limanlarından biridir ve yıllık tonajının yüksek olması nedeniyle lojistik açısından da önemli bir yerdir. Bu nedenle İskenderun ilinde lojistik hizmeti veren birçok firma bulunmaktadır. İskenderun lojistik firmaları, genellikle nakliye, depolama, dağıtım ve lojistik hizmetlerini sunmaktadır. Bu firmalar, Türkiye'nin güneydoğu ve doğu bölgelerine ulaşımını sağlar ve bu bölgelerde yer alan sanayi kentlerine ürünlerin dağıtımını yapar. Ayrıca, bu firmalar aynı zamanda uluslararası ticaret için de lojistik hizmetlerini sunmaktadır.

İskenderun Lojistik Firmaları

İskenderun lojistik firmalarının hizmetleri, genellikle havayolu, kara yolu ve denizyolu nakil gibi farklı yöntemlerle sunulmaktadır. Bu firmalar, müşterilerine en uygun nakil yöntemini seçme imkanı sunmaktadır. Ayrıca, bu firmaların çoğu depolama hizmetlerini de sunmaktadır ve bu sayede müşterilerinin ürünlerini güvenli bir şekilde saklamalarına yardımcı olmaktadır. İskenderun lojistik firmaları, Türkiye'nin güneydoğu ve doğu bölgelerine ulaşımını sağlar ve bu bölgelerde yer alan sanayi kentlerine ürünlerin dağıtımını yapar. Ayrıca, bu firmalar uluslararası ticaret için de lojistik hizmetlerini sunmaktadır ve havayolu, kara yolu ve denizyolu gibi farklı nakil yöntemlerini de kullanır. Depolama hizmetlerini de sunan İskenderun lojistik firmaları, müşterilerinin ürünlerini güvenli bir şekilde saklamaya yardımcı olmaktadır.

Taşınacak maddi değeri yüksek her eşya için kalın ambalaj modelleri kullanmaktayız. İskenderun Nakliyat firmaları arasında yer alan kurumsal firmamız sizlere her konu hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapmaktadır. Uzun süredir bu iş modelinde çalışan bilgili personellerimiz ile süreci devam ettiriyoruz. İskenderun nakliye firmamız taşıma işlemlerinin başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır.
İskenderun nakliyat firmamız farklı sektör ve endüstrilerdeki müşterilere hizmet sunma konusunda kendi deneyimine sahiptir. İhtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi karşılayan mükemmel hizmetler sunuyoruz. Deneyimli personelimiz, nakliye sırasında aracınıza veya diğer araçlarınıza herhangi bir hasar veya çizik olmadan güvenli bir şekilde bakacaktır. Ayrıca, ihtiyaç ve gereksinimlerinize bağlı olarak filomuzda bulunan farklı araç türlerini kullanarak her türlü işi istediğiniz zaman yapabilecek deneyimli bir ekibe sahibiz. İskenderun Nakliyat ile eşyalarınızın güvenle ulaşacağından emin olabilirsiniz. Nakliyat firmaları arasında yer alan kurumsal firmamız sizlere her konu hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapmaktadır. Uzun süredir bu iş modelinde çalışan bilgili personellerimiz ile süreci devam ettiriyoruz. İskenderun nakliye firmamız taşıma işlemlerinin başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır.

Kurumsal anlamda eşyalarınızın hızlı taşınmasını sağlayacak bir firma arıyorsanız bize her zaman ulaşabilirsiniz. Her eşyayı kendi yapısına göre paketlemek için en iyi paketleme modellerini kullanmaktayız. Bu paketleme aşamalarında herhangi bir sorun durumu oluşmaz. İskenderun Nakliye, her müşterimizin eşyalarının taşınması için güvenli çalışmalar sağlar. İskenderun nakliye firması olarak taşımacılık konusunda uzman çözümler sunmaktayız. İskenderun nakliye firmamızda çalışmaya devam eden personellerimiz uzun süredir bu işle uğraşmaktadır. Bu nedenle sürecin daha kolay işlemesine yardımcı olmaktadırlar.

Firmamız uzun zamandan bu yana bu alanda çalışmalarını sürdürüyor ve bu yıllar içerisinde pek çok deneyim kazandık. Yüksek kalite ve güvenlik standartları ile hizmet vermeye hazırız. Çalışanlarımız her türlü eşyayı güvenli ve düzgün bir şekilde taşıyabilecek kadar profesyonel ve deneyimlidir. İskenderun Nakliye uzun yıllardır taşımacılık alanında çalışan bir firmadır. Deneyimli profesyonellerimiz eşyalarınızın güvenli ve konforlu bir şekilde taşınması için size yardımcı olacaktır. Evinizde uzun süredir kullandığınız her türlü eşya modelinin taşınmasının yanı sıra yeni satın aldığınız beyaz eşya modelleri için sigortalı çalışmalar da dahil olmak üzere geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz.

Her konuda firmamız ile iletişim kurarak aklınızda kalan soruları sorabilirsiniz. Sektörün nabzını uzun süredir takip eden firmamız teknolojik gelişmelerle birlikte şu hizmetleri sunmaktadır.

İskenderun Nakliyat Sistemli Taşıma  

İskenderun nakliyat sistemi ile eşyalarınızın taşınması için asansör sistemi kullanmaktayız. Bu asansör modeli sayesinde eşyalarınıza gelebilecek herhangi bir zarar en aza indirgenmiş oluyor. Yeni adresinizde asansör sistemi bulunmadığı durumlarda bu hizmeti tercih edebilirsiniz. Firmamız uzun yıllardır bu alanda çalışmakta olup piyano ve diğer büyük mobilya eşyaları gibi ağır eşyaların bir yerden başka bir yere taşınması konusunda deneyim kazanmıştır.

Siz de yerinde, hızlı bir taşımacılık modeli arıyorsanız o halde telefon numaralarımız üzerinden bizimle iletişime geçmelisiniz. İskenderun nakliyat firmamız ile iletişime geçerek sunduğumuz bu çalışma hakkında detaylı bilgi talep edebilirsiniz. Bu anlamda firmamızın gün içinde tamamlanan gün içi taşımacılık modeli de bulunmaktadır. Adresinizden alınan her türlü eşya yine gün içerisinde yeni adresinize bırakılır.

İskenderun Nakliyat Çalışmaları Nelerden Oluşur

İskenderun lojistik hizmetleri konusunda uzmanlaşmış olan nakliyat firmamız aynı zamanda hızlı bir taşıma modeli de sunmaktadır. Evinizde uzun süredir kullandığınız mutfak eşyalarının taşınması için öncü bir çalışma modeli ortaya koymaktadır. Bu anlamda kurumsal iş modeli ile birlikte çalışma sunan firmamızda yüksek güvenlik önlemleri alınmaktadır.

Bu alandaki deneyim ve bilgi birikimimiz sayesinde müşterilerimize hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı başardık. Firmamız, tüm ihtiyaç ve gereksinimlerinizi zamanında karşılamamızı sağlayan geniş bir iş ortağı ağına sahiptir. Ayrıca, müşteri odaklı yaklaşımımız ve profesyonelliğimiz sayesinde müşterilerimizle iyi ilişkiler kurmayı başardık. Firmamız İskenderun lojistik hizmetleri sunan en iyi şirketlerden biridir çünkü bu alanda uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir ve uygun fiyatlarla yüksek kaliteli hizmetler sunmaktadır.

İskenderun Nakliyat Fiyatları

İskenderun nakliyat fiyatları mümkün olan en düşük fiyatta sunulur. Müşterilerimiz için en düşük maliyetle hızlı ve verimli hizmet sunuyoruz. Firmamız İskenderun'daki en uygun fiyatlı nakliyat firmalarından biri olarak ün yapmıştır ve bu ününü üstün kalite ve güvenilir hizmeti uygun fiyata sunarak kazanmış olmaktan gurur duyuyoruz.


İskenderun nakliyat hizmeti almak isteyen kişilerin aklına gelen ilk soru bu hizmetin ne kadara mal olduğudur. Firmamız müşteri memnuniyeti için en düşük tutara en kaliteli ve en hızlı hizmeti vermektedir. Bu sayede hem evden eve taşıma işi hızlı olmakta hem eşyaların güvenliği sağlanmakta hem de müşterinin taşıma masrafları katlanmamaktadır. Bu nedenle firmamız sıklıkla tercih edilmekte ve tercih eden kişiler memnun kalmaktadır.

 

hakkımızda
İSKENDERUN CONTACT INFORMATION
ADDRESS
Çay Mahallesi İstasyon Caddesi No:1 Anatolia Express Yerleşkesi 31300 İskenderun-Hatay/Turkiye
GSM
+90 850 969 75 90
ERBİL CONTACT INFORMATION
ADDRESS
Erbil 60 meter Zaza Street Erbil,Iraq
GSM
+964 750 100 03 15
ANATOLİA EXPRESS was established in 2018. The purpose of establishment of the company; to provide the best logistics service, especially in Iraq and Turkey, with better quality and lower cost.